Jojobový olej BIO 100ml Wolfberry

40466

Nový produkt

Jojobový olej BIO 100ml Wolfberry. Za studena lisovaný zlatavý olej z jojoby je po staletí známý a používaný v kosmetice a péči o vlasy. Pomáhá hydratovat pokožku, vlasům vrací lesk a vitalitu.

Více informací

196 Kč s DPH

1 960 Kč/l

Více informací

Jedná se o olej lisovaný z jadérek jojoby čínské – stálezeleného dlouhověkého keře, který roste hlavně v suchých a slunných oblastech celého světa. Jojobový olej je specifický, velmi stabilní proti oxidaci. Prakticky nikdy nežlukne a proto se používá i jako konzervační prostředek v kosmetice.

Účinky a využití jojobového oleje
Bojujete se suchou a podrážděnou pokožkou nebo se vám třepí suché konečky vlasů? Jojobový olej je právě pro vás! Použijte jej pro ošetření pokožky celého těla, pro pleťové masky i vlasové zábaly.

Olej můžete nanést ve větším množství, nechat na pokožce působit 15 minut a zbytek potom rozetřít nebo setřít kosmetickým ubrouskem. Pokožka si tak vezme co potřebuje.

Podobně olej použijte jako vlasový zábal, který poté umyjete šamponem. Můžete jej ale zlehka vtírat do konečků vlasů i po umytí.

Jojobový olej je složením podobný přirozenému kožnímu mazu, je proto vhodný pro péči o všechny typy pleti a je velmi dobře snášen.

Doplňující informace
Jde o čistý přírodní olej bez přídavných látek, neobsahuje alergeny.
Případný sediment v oleji není na závadu, naopak poukazuje na kvalitu nerafinovaného produktu.

Použití: Jako kosmetický přípravek k přímé aplikaci na pleť

Skladování: Olej doporučujeme skladovat dobře uzavřený v chladnu a temnu. Po otevření spotřebujte nejpozději do 3 měsíců.

Země původu: Uruguay
Obsah balení: 100ml

Parametry

Cílová skupina BIO
Země původu Uruguay
Produkty bez alergenů Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku, Bez hořčice, Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: