Adzuki BIO semínka na klíčení 200g Wolfberry

40539

Nový produkt

Adzuki BIO semínka na klíčení 200g Wolfberry. Výživné klíčky adzuki svojí jemnou nasládlou chutí příjemně dochutí třeba salát nebo rýži. Nejvíce je tato fazole využívána v čínské a japonské kuchyni, kde tepelně upravují právě i její výhonky.

Více informací

62 Kč s DPH

310 Kč/kg

Více informací

Jak konzumovat BIO adzuki
Vedle asijské kuchyně, kde se využívá koření kari, mohou být klíčky přidány do všech druhů slaných pokrmů. Využijete je při přípravě salátů, těstovin, zapečených jídel, zeleniny, ale také jako surovinu pro vaření sladkých pokrmů.

Semínka BIO adzuki si můžete zasadit také do truhlíku či na zahrádku.

Charakteristika
Klíčky adzuki jsou bohatým zdrojem minerálních látek, vitaminů a lehce stravitelných bílkovin, což ocení nejen sportovci a vegetariáni. Slupka fazolky je nahořklá, proto mnozí konzumují klíčky bez červené slupky.

Návod na klíčení
•  Semínka zalijeme vodou a necháme odstát minimálně 2 hodiny, ideálně přes noc.
•  Lehce navlhčené je vložíme do klíčící nádoby.
•  Semínka ponecháme na tmavém a teplém místě, kde začnou klíčit.
•  Klíčky je potřeba pravidelně proplachovat, abychom zabránili plísním (2-3x denně).
•  První klíčky se objeví po 24 hodinách.
•  Ke konzumaci jsou vhodné klíčky po 3-4 dnech.
•  Před konzumací klíčky opláchněte.

Rady a tipy
•  Doporučujeme klíčit na klíčící misce, sítku, ve sklenici, nebo v PET lahvi, nikoliv na vatě.
•  Pro delší trvanlivost doporučujeme hotové klíčky uchovávat v lednici, kde nám vydrží i týden.

Alergeny
Bez alergenů

Skladování
Skladujte v chladu a temnu. Baleno v ochranné atmosféře.

Země původu
Itálie

Obsah
200 g

Parametry

Cílová skupina BIO
Země původu Itálie
Produkty bez alergenů Bez hořčice, Bez sezamu, Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: