Rýžová mouka polohrubá 250g Adveni Zobrazit větší

Rýžová mouka polohrubá 250g Adveni

44021

Nový produkt

Rýžová mouka polohrubá 250g Adveni je velmi lehce stravitelná mouka s nízkým obsahem tuku používání k sladkému i slanému pečení.

Více informací

27 Kč s DPH

Více informací

Rýže setá je nejdůležitější obilovinou světa – představuje hlavní potravinu pro asi 1/4 obyvatelstva zeměkoule. Pochází z povodí Perlové řeky v Číně, kde byla domestikována před 8 200–13 500 lety. V Evropě se objevila kolem roku 1 000 n. l. a k nám se dostala v 16. století ze Španělska.

K čemu se hodí
• všestranná mouka pro slané i sladké pečení
• příprava nudlí a těstovin
• zahušťování

Jak s ní zacházet
Rýžová mouka má neutrální chuť. Obvykle se míchá s jinými druhy mouk, protože těsto jen z rýžové mouky není příliš pružné. Je vhodné kombinovat ji hlavně s moukami, které obsahují hodně bílkovin. Rýžová hladká mouka se hodí zejména na obalovací těstíčka, domácí těstoviny a klasické pečení. Polohrubou mouku využijete především na vaření a pečení.

Tuto mouku je možné použít v kombinaci s univerzální nízkoškrobovou směsí bez kukuřice BAKE-A-CAKE nebo také se směsí SIMPLY ADVENI.

Složení: 100% rýžová mouka

Skladování: v suchu a chladu

Průměrné výživové hodnoty na 100g:
Energetická hodnota:
1464 kJ; Tuky: 0,4g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0g; Sacharidy: 74,3g; z toho cukry: 0,1g; Vláknina: 1,3g; Bílkoviny: 8,8g

Obsah balení: 250g

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: